Taste of the Wild Pine Forest Canine 12,2 kg

Med vilt och baljväxter

Hjortkött är ett lättsmält protein som ger din hund mycket energi och även den ursprungliga viltsmaken. Probiotika och prebiotiska fibrer hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning, medan den perfekta balansen av omega-fettsyror, baljväxter, frukt och proteinkällor gör Taste of the Wild Pine Forest till ett väl avvägt, näringsrikt foder som din hund kommer att trivas med.

Denna produkt är för valpar & vuxna hundar.

Kött från hjortar uppfödda i hägn – den främsta ingrediensen i detta foder. Fodret är rikt på näringsämnen och energi och är en lättsmält källa till protein.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Baljväxter – Dessa näringsrika ingredienser, inklusive kikärter, ärtor och linser, är utmärkta källor till protein, fibrer och kolhydrater

DHA – Denna omega-3-fettsyra, som utvinns ur laxolja, hjälper till att stödja utvecklingen av hjärnan och synen hos valpar, vilket gör den till ett viktigt tillskott i de foder som är för alla livsstadier.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Pine Forest Canine 12,2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 121112 Kategorier: ,