Om Petcare

Petcare är ett företag inom zoobranschen som har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi är idag ett trettiotal anställda i Sverige, Danmark och Norge. Petcares huvudkontor med lager ligger på Torsvik, utanför Jönköping.

Petcare erbjuder sina kunder:

En personlig service
Ett 100 % engagemang för att våra kunder ska bli nöjda
De bästa produkterna inom respektive produktgrupp

Företaget Petcare i Sverige grundades av Sebastian Sandholm 1994 och är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort produktutbud inom hund- och katt. Petcare arbetar i hela Skandinavien med både egna och välkända internationella märken inom djurartiklar och foder.

Taste of the Wild är ett familjeägt varumärke

Taste of the Wild har sedan starten alltid ägts och drivits av en familj. Som husdjursägare såg grundarna av företaget möjligheten till ett kvalitetsalternativ, till ett konkurrenskraftigt pris. De visste att det skulle finnas ett bättre sätt så därför la de grunden för den. Inspirerade av tanken att ingen vet vad hundar och katter borde äta bättre än deras eget DNA, skapade de Taste of the Wild: det kompletta näringsinnehållet avsedd för din hund eller katt, i smaker som deras inre varg eller bergslejon skulle längta efter, till priser du har råd med.

Idag är Taste of the Wild ett av de snabbast växande djurfodermärkena i världen. Men vi håller fortfarande fast vid idén som startade det hela: varje husdjur förtjänar den bästa näringen och varje husdjursägare förtjänar ett verkligt värde.

Vi gör inget vi inte skulle ge våra egna husdjur. Det är en standard som alla Taste of the Wild-produkter håller, och vi delar den gärna med dig och din familj. Välkommen till flocken.

Made in the USA

Vårt hundfoder och kattmat tillverkas i sex toppmoderna anläggningar i USA: två i Kalifornien och en vardera i Missouri, Arkansas, South Carolina och Kansas. Vår prioritet är att köpa ingredienser av kvalitet. Ibland kommer dessa från våra globala leverantörer. Oavsett om det är globalt eller lokalt, bildar vi nära relationer med alla våra leverantörer och arbetar med dem först efter en noggrann granskning.

Klicka på följande länkar för att lära dig mer om hur Taste of the Wild säkerställer att ditt husdjur får den allra bästa näringen.

Kvalitetssäkring
Probiotika
FAQ