Frågor om vissa produkter?

Besök våra individuella produktsidor för att lära dig mer eller kontakta oss.

Vi har två fantastiska valpspecifika recept i Taste of the Wild-linjen: High Prairie Puppy och Pacific Stream Puppy. Utöver våra valprecept kan du också ge din valp något av våra All Life Stages-recept, som är recept utvecklade för att möta näringsbehoven hos hundar i alla åldrar, från valp till senior. Våra valpspecifika foder faller under receptkategorin All Life Stages, men har mindre småbitar. Både våra valp- och All Life Stages-foder innehåller specifika näringsämnen, som tillsatt DHA som hjälper till att utveckla hjärnan och ögonen, för att hjälpa din valp att växa till sin fulla potential. Våra foder för alla livsstadier inkluderar:

• Pine Forest med viltkött och baljväxter
• Southwest Canyon med vildsvin
• Sierra Mountain med rostat lamm

Alla våra tre kattfoder – Rocky Mountain, Canyon River och Lowland Creek– är framtagna för att möta näringsbehoven för katter i alla skeden av livet, inklusive kattungar.

Vårt foder för små hundraser från Appalachian Valley är speciellt framtaget för vuxna hundar av små raser. Det här receptet har en mindre kulstorlek och är mer energität med högre protein- och fettförhållanden, vilket innebär att din vuxna hund kan äta mindre portioner för att möta deras näringsbehov. Medan vårt Appalachian Valley-foder har utvecklats specifikt för vuxna hundar av små raser i åtanke, kommer alla våra foder att uppfylla näringskraven hos vuxna hundar av små raser. För valpar av små raser rekommenderar vi våra två valpspecifika foder, som också har en mindre kulstorlek, eller något av våra All Life Stages-foder.

För att lära dig mer om dessa foder, besök deras individuella produktsidor. – High Prairie  Puppy med rostad bisonPacific Stream Puppy med laxPine Forest med viltköttSouthwest Canyon med vildsvinSierra Mountain med lamm.

Även om vi inte har ett foder för stora raser, uppfyller alla våra foder näringsbehoven hos vuxna hundar av stora raser. Men bara våra valpspecifika och All Life Stages-recept uppfyller näringsbehoven hos valpar av stora raser.

Foderkulorna i våra foder för vuxna hundar och All Life Stages är platt och rund i formen och är ungefär 1 cm diameter. Foderkulorna i vårt foder för små raser (Appalachian Valley) och valpspecifika recept är fatformade och ungefär 0,5 cm i diameter. Foderkulorna i våra kattfoder är formade som en rund platt kula och är ungefär 0,5 cm i diameter.

Bitarna är en kombination av kött, grönsaker, vitaminer och mineraler. Allt detta kombineras i en sås för att ge din hund en näringsrik måltid.

Utfodring och näring

Våra utfodringsguider finns tryckta på baksidan av varje förpackning samt på de individuella produktsidorna på vår webbplats. Mängden som anges i utfodringsguiden är det rekommenderade totala antalet gram som ditt husdjur bör äta per dag. Utfodringsmängder kan justeras baserat på ditt husdjurs ålder, ras och aktivitetsnivå.

Hur ofta du matar ditt husdjur är en fråga om personlig preferens, men beror också på ditt husdjurs ålder och livsstil. För hundar: – Valpar yngre än 4 månader, 3–4 måltider per dag – Valpar mellan 4–6 månader, 2–3 måltider per dag – Valpar 6 månader och äldre, två måltider per dag. För valpar av små raser rekommenderar vi att de utfodras 3–4 måltider per dag tills de är 10–12 månader gamla. Vi rekommenderar inte utfodring av en måltid per dag eller fri tillgång på foder till stora raser eftersom det kan leda till sträckning i ligamenten som stödjer magen. Med tiden kommer detta att göra att magen vrider sig om hunden sväller. Det är också svårare att övervaka matvanor. För katter: Både fri tillgång och fastställda måltidstider är acceptabla för katter. Men genom att ha fastställt måltidstider kan djurägaren kontrollera och övervaka portionerna.

Som en allmän vägledning rekommenderar vi att valpar övergår till vuxenfoder vid cirka 10–12 månaders ålder. För stora raser rekommenderar vi mellan 12–18 månaders ålder som ett bra tillfälle att gå över till vuxenfoder. Men om du utfodrar med ett foder för alla livsstadier kan din hund fortsätta på fodret på obestämd tid.

Vi rekommenderar en gradvis övergång mellan fodren under en period på 7–10 dagar. Du kan göra detta genom att börja med 25 % av den rekommenderade utfodringen av det nya fodret blandad med 75 % av den rekommenderade delen av det nuvarande fodret i 2–3 dagar. Därefter, 50 % av varje i 2–3 dagar, följt av 75 % av det nya med 25 % av det nuvarande i 2–3 dagar innan du helt går över till det nya fodret.

Ja. Många husdjur tycker om variationen de får när du ger mer än ett foder. Om du matar våt och torr mat, se till att övervaka kalorierna för att säkerställa att du inte övermatar.

Ett All Life Stages-foder tillgodoser näringsbehoven hos hundar eller katter i alla åldrar och i alla skeden av livet, från valp eller kattunge till senior. Ett underhållsfoder tillgodoser endast näringsbehoven hos vuxna hundar eller katter.

Ingredienser

Liksom människor har hundar och katter både ”bra” och ”dåliga” bakterier i sina matsmältningssystem. Probiotika hjälper till att upprätthålla balansen i matsmältningssystemet genom att undertrycka dåliga bakterier och hjälpa kroppen att bryta ner mat och distribuera näringsämnen mer effektivt. De hjälper också till att stödja ett hälsosamt immunförsvar. Våra hundfoder är förbättrade med K9 Strain® Probiotics och våra kattfoder är förbättrade med Viables® Probiotics. För att lära dig mer om vår egenutvecklade probiotika, besök vår sida om Probiotika här.

Köttet i Taste of the Wild kommer från olika källor, beroende på typ av kött. Allt vårt kött är valt för att uppfylla våra exakta foderspecifikationer och är USDA-inspekterade och godkända. Vi testar och övervakar rutinmässigt våra tillverkningsprocesser och arbetar nära våra leveranskedjor för att bekräfta ingredienssäkerheten. Våra ingrediensleverantörer är godkända genom en process avsedd att validera åtaganden om livsmedelssäkerhet och ingredienskvalitet. Du kan vara säker på att vi är engagerade i produktsäkerhet och kvalitet och följer strikta livsmedelssäkerhetsprotokoll. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss genom att klicka här.

Förpackning och förvaring

Våra påsar är BPA-fria. Våra konserver testades och visade sig innehålla icke-detekterbara nivåer av BPA. Ibland kan mycket små mängder BPA migrera från förpackningar till livsmedel eller drycker. Studier utförda av FDA:s National Center for Toxicological Research (NCTR) har dock inte visat några effekter av BPA från lågdosexponering.

Den rekommenderade förvaringsmetoden är att förvara maten i sin originalförpackning, för att hålla viktig information till hands om du har ett problem, en nödsituation eller en fråga till tillverkaren. Du kan också förvara hela påsen i en sluten behållare. Observera att mat bör förvaras på en sval, torr plats eftersom överskottsvärme eller fukt kan göra att näringsämnena bryts ner.

För våra torra foder kommer maten att hålla sig färsk fram till ”Bäst före”-datumet, som finns i produktionskodrutan. För att säkerställa färskhet rekommenderar vi att du förvarar din mat i en behållare på en sval och torr plats. Var noga med att anteckna ”Bäst före”-datumet innan du tömmer påsen i behållaren så att du vet hur mycket tid du har på dig att använda fodret. För våra konserverade foder rekommenderar vi att du inte lämnar en öppen burk i mer än 30 minuter. Delvis uppätna burkar bör täckas över eller läggas i en lufttät behållare i kylen och förvaras inte längre än tre dagar efter öppnandet.

Vårt företag

Vi har sex tillverkningsanläggningar, alla belägna i USA: två i Kalifornien, en i Missouri, en i South Carolina, en i Arkansas och en i Kansas.

Taste of the Wild är ett familjeägt varumärke och har varit det sedan det skapades. Vår familj anser att husdjur förtjänar den bästa näringen och djurägare förtjänar ett verkligt värde. Vi producerar ingenting som vi inte skulle mata våra egna husdjur med och håller allt vi producerar till denna standard.

Absolut! Livsmedelssäkerhet är vår högsta prioritet, vilket är anledningen till att våra anläggningar följer stränga kvalitetsprotokoll, har en dedikerad kvalitetssäkrings- och säkerhetspersonal och följer protokollen ”Bra tillverkningsprocesser”.

För att säkerställa den säkraste och mest näringsrika maten som möjligt genomför vi utfodringsförsök när det är nödvändigt för näringsinnehåll och smaklighet. Dessa tester är observationsbaserade och icke-invasiva. Näringspersonalen observerar vilket foder hunden eller katten väljer att äta först när två olika foder erbjuds dem.