Totw Sierra Mountain, Lamb 12,2 kg

Med lamm för hund

Proteinrikt rostat lamm och ägg kombineras med sötpotatis och ärtor för att ge hundarna den energi de behöver för övergripande vitalitet med en smak de kommer att längta efter.

Den begränsade innehållslistan med endast lamm och ägg från animaliskt protein gör den fördelaktig för hundar med känslig mage.

Denna produkt är för valpar & vuxna hundar.

Lamm från betesmark – Lamm, den främsta ingrediensen i denna formel, är rik på näringsämnen och energi och är en lättsmält proteinkälla.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

DHA – Denna omega-3-fettsyra, som utvinns ur laxolja, hjälper till att stödja utvecklingen av hjärnan och synen hos valpar, vilket gör den till ett viktigt tillskott i de foder som är för alla livsstadier.

Omega-fettsyrablandning – Balanserade nivåer av omega-6 och omega-3-fettsyror samverkar för att stödja frisk hud och en glänsande päls.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Artikelnr: 120512 Kategori: