Kvalitetsfoder för hundar och katter

Taste of the Wild strävar efter att göra säkrast möjliga hund- och kattfoder. Var och en av våra kvalitetsrecept för hundfoder och kattfoder är designade av våra veterinärer och nutritionister för att uppfylla specifika näringskrav och följa strikta kvalitets- och säkerhetsstandarder. Taste of the Wild husdjursfoder tillverkas i sex toppmoderna anläggningar i USA: två i Kalifornien och en vardera i Missouri, Arkansas, South Carolina och Kansas.

Säkerheten först. Kvalitet alltid.

Du har höga krav på maten som ditt husdjur äter, så vi har höga krav på hur vi gör den. Hos Taste of the Wild är hälsosam hund- och kattmat synonymt med säker hund- och kattmat. Vi övervakar kontinuerligt ingredienser, produktionsmiljö, produktionsprocesser och färdiga produkter för att säkerställa kvaliteten och säkerheten på vårt husdjursfoder. Vi utför också periodiska tester för att säkerställa att våra produkter följer gränsen för tungmetaller som fastställts av NRC*. Genom att implementera vetenskapliga och tekniska framsteg har vi utvecklat ett omfattande livsmedelssäkerhetssystem som säkerställer att vårt husdjursfoder är hälsosamt, säkert och näringsrikt.

Några av våra säkerhets- och kvalitetsprotokoll inkluderar:
• 1 340 mykotoxin tester per vecka
• 1 600+ mikrobiologiska tester per vecka
• 225 oxidativa stabilitetstester på fetter och oljor per månad
• 7 500+ näringstester för ingredienser per månad
• 56 000+ näringstester för färdiga produkter per månad

Pålitliga leverantörer

För att säkerställa att Taste of the Wild är det kvalitetsfoder för hundar och katter du kan lita på, väljer vi att upprätthålla nära relationer med ett fåtal utvalda pålitliga leverantörer. Medan många tillverkare av husdjursfoder engagerar sig i ett budsystem med leverantörer och ständigt byter källa, väljer vi att främja långsiktiga relationer. Detta gör att vi kan hålla ett öga på kvalitets- och säkerhetsstandarder samt hålla våra priser i schack genom att skapa effektivitetsvinster.

Vi ser också till att våra ingredienser är hållbart och humant odlade. Varje påse med vårt hälsosamma hund- och kattfoder innehåller ett protein som är noggrant utvalt. Dessa inkluderar: viltkött från betesmark, bison och nötkött, hållbar lax, öring och burfri kalkon och anka.

* ”Näringsbehov hos hundar och katter” som är en lärobok gjord av NRC. Boken definierar näringsbehoven för hundar och katter baserat på den befintliga vetenskapen.