Taste of the Wild Southwest Canyon, Wild Boar 2 kg

Med vildsvin

Ett verkligt unikt protein med en helt unik smak, vildsvin gör Taste of the Wild Southwest Canyon perfekt för hundar som är sugna på något annorlunda. Dessutom ger näringsrika baljväxter och frukter som ärtor, kikärtor, blåbär och hallon antioxidanter för allmän hälsa och vitalitet.

Denna produkt är för valpar & vuxna hundar.

Unik proteinblandning – En perfekt blandning av nötkött, lammprotein, ägg och vildsvin ger ett komplett proteininnehåll med en rik, köttig smak.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

DHA – Denna omega-3-fettsyra, som utvinns ur laxolja, hjälper till att stödja utvecklingen av hjärnan och synen hos valpar, vilket gör den till ett viktigt tillskott i de foder som är för alla livsstadier.

Kikärtor – kikärtor är rika på protein, mineraler och fibrer och tillför en mängd olika näringsämnen.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Southwest Canyon, Wild Boar 2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120913 Kategorier: ,