Taste of the Wild Wetlands, Duck 2 kg

Med anka för hund

262.00 kr

Med 32 % protein är Taste of the Wild Wetlands fullspäckat med lättsmält energi från anka, vaktel och kalkon. Tillsammans med näringsämnen från grönsaker, baljväxter och frukter erbjuder denna unika kombination av kött från fåglar våra hundar en fantastisk smak av vilt som de inte kan motstå. samtidigt får de i sig den balanserade näring de behöver.

Rostad vaktel, rostad anka och kalkon med röksmak – Denna trio av flygande byte med hög smaklighet ger mycket smältbart protein och en fantastisk smak som din hund kommer att längta efter.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Proteinblandning för balanserad näring – Flera proteinkällor säkerställer att tillräckliga mängder av olika byggstenar finns tillgängliga för att möta din hunds behov och för att stödja en hälsosam kropp.

Perfekt för vuxna hundar – Det här fodret är speciellt utformat för att ge komplett näring och hjälpa till att upprätthålla din vuxna hunds goda hälsa.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

I lager

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Wetlands, Duck 2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120313 Kategori: