Taste of the Wild Rocky Mountain, Vens/Salmon 6,6 kg

Med hjortkött & rökt lax för katt

Med 42 % protein är Taste of the Wild Rocky Mountain fullspäckat med näringsrik energi för katter i alla åldrar. Den unika kombinationen av rostat hjortkött och lax med röksmak ger din katt rätt mängd protein för att bibehålla en vältränad och frisk kropp. Och vi kombinerar den proteinblandningen med baljväxter, grönsaker, frukt och noggrant utvalda ingredienser för att ge balanserad näring och en smak som katter längtar efter.

Högt proteininnehåll – 42 % av detta forder är protein från en unik och balanserad kombination av kycklingmjöl, rostat hjortkött, lax med röksmak, havsfiskprotein och vegetabiliska proteinkällor. Denna blandning ger näringsrikt protein, med en fantastisk köttig smak, för en hälsosam kropp.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Taurin – Denna essentiella aminosyra är fördelaktig för alla katter och hjälper till att upprätthålla ett friskt hjärta och friska ögon.

Näring i alla livsstadier – uppbyggd för att möta din katts näringsbehov under alla stadier i livet, från kattunge till seniorkatt.

Omega-fettsyrablandning – Balanserade nivåer av omega-6 och omega-3-fettsyror samverkar för att stödja frisk hud och en glänsande päls.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Rocky Mountain, Vens/Salmon 6,6 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120407 Kategori: