Taste of the Wild Canyon River, Trout 2 kg

Med öring och lax för katt

Vilken katt längtar inte efter smaken av fisk? Gjord på öring och rökt lax, den enda källan till animaliskt protein i Taste of the Wild Canyon River är fisk, vilket kan vara ett bra alternativ för katter med allergier eller matkänslighet. Grönsaker och frukter fulla av näringsämnen ger antioxidanter för att hjälpa till och upprätthålla ett hälsosamt immunförsvar och vitalitet, såsom det uppfattats av naturen.

Vårmatad öring och hållbart uppfödd lax – Öring, den främsta ingrediensen i detta foder, och lax med röksmak ger lättsmält protein för en frisk kropp med den fantastiska fisksmaken som katter längtar efter.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Omega-fettsyrablandning – Balanserade nivåer av omega-6 och omega-3-fettsyror samverkar för att stödja frisk hud och en glänsande päls.

Taurin – Denna essentiella aminosyra är fördelaktig för alla katter och hjälper till att upprätthålla ett friskt hjärta och friska ögon.

Näring i alla livsstadier – uppbyggd för att möta din katts näringsbehov under alla stadier i livet, från kattunge till seniorkatt.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Canyon River, Trout 2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120613 Kategori: