Taste of the Wild High Prairie Puppy, Bison 12,2 kg

Med rostad bison och hjort för valpar

839.00 kr

Rostad bison och rostat hjortkött kombineras i detta spannmålsfria foder med idealiska mängder av lättsmält energi för din växande valp.

Unika smaker av brynt kött, grönsaker, baljväxter och frukter i en liten foderkulan gör det lätt för valpar att tugga och tillgodogöra sig de näringsämnen de behöver för övergripande vitalitet. 

Innehåller garanterade nivåer av DHA och en perfekt balans av näring.

Taste of the Wild High Prairie Puppy är idealisk för både valpar, dräktiga och digivande tikar.

Kött från bison och hjort uppfödd i hägn – Rostad bison och rostat hjortkött ger lättsmält protein med en rostad smak som din hund kommer att längta efter.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Mindre storlek på foderkulan – mindre storlek på foderkulan gör att det är lätt för små munnar att tugga, medan den knapriga konsistensen hjälper till att hålla tänderna rena.

DHA – Denna omega-3-fettsyra, som utvinns ur laxolja, hjälper till att stödja utvecklingen av hjärnan och synen hos valpar, vilket gör den till ett viktigt tillskott i de foder som är för alla livsstadier.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

I lager

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild High Prairie Puppy, Bison 12,2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120712 Kategori: