Taste of the Wild Pacific Stream, Salmon 12,2 kg

Med rökt lax för Hund

Taste of the Wild Pacific Stream är ett äggfritt foder som får allt animaliskt protein från fisk, vilket innebär att det är rikt på omega-fettsyrorna som hjälper till att hålla huden frisk och pälsen slät och glänsande, och kan vara ett bra alternativ för hundar med matkänslighet. Den hållbart framställda, röksmakande laxsmaken kommer att tillfredsställa alla hundars inre varg, medan noggrant utvalda ingredienser ger de rätta näringsnivåerna för vuxna hundars övergripande hälsa och vitalitet.

Hållbart uppfödd lax – Lax, den främsta ingrediensen i detta foder, ger högkvalitativt protein och omega-fettsyror för hud- och pälshälsa. För att främja hållbart fiske använder vi en blandning av vildfångad och odlad lax.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Perfekt för vuxna hundar – Det här fodret är speciellt utformat för att ge komplett näring och hjälpa till att upprätthålla din vuxna hunds goda hälsa.

Äggfritt recept* – Detta foder innehåller inga ägg eller äggprodukter, vilket kan vara lämpligt för hundar som är känsliga för ägg.

*Anläggningen där denna mat tillverkas gör också mat som kan innehålla andra ingredienser, såsom spannmål och ägg. Spårmängder av dessa ingredienser kan förekomma.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Pacific Stream, Salmon 12,2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120212 Kategori: