Taste of the Wild High Prairie, Bison 12,2 kg

Med bison och hjort för hund

Rostad bison och rostat hjortkött kombineras i Taste of the Wild High Prairie för att erbjuda en unik smak som bara kan hittas ute i det vilda. Proteinhalten på 32% är gynnsamt för de hundar som gillar att hålla sig aktiva, medan grönsaker, baljväxter och frukter ger kraftfulla antioxidanter för att bibehålla vitalitet. Taste of the Wild High Prairie är sammansatt att tillgodose näringsbehoven hos vuxna hundar.

Kött från bison och hjort uppfödd i hägn – Rostad bison och rostat hjortkött ger lättsmält protein med en rostad smak som din hund kommer att längta efter.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Omega-fettsyrablandning – Balanserade nivåer av omega-6 och omega-3-fettsyror samverkar för att stödja frisk hud och en glänsande päls.

Perfekt för vuxna hundar – Det här fodret är speciellt utformat för att ge komplett näring och hjälpa till att upprätthålla din vuxna hunds goda hälsa.

Torkad cikoriarot – Denna källa till prebiotiska fibrer ger bränsle till de välgörande probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild High Prairie, Bison 12,2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120112 Kategori: