Taste of the Wild Appalachian Valley Small Breed 2 kg

Med Hjort & Garbanzo Bönor

239.00 kr

Det lättsmälta hjortköttet och den mindre storleken på foderkulan gör Taste of the Wild Appalachian Valley lätt att tugga och är bra för magen hos de mindre hundraserna.

Probiotika och prebiotiska fibrer hjälper till med en hälsosam matsmältning, medan rostat hjortkött, tillsammans med protein från lamm, ägg, anka och havsfisk ger optimal aminosyranäring. 

Rikligheten på proteiner och fetter, ger detta foder den energi som aktiva små hundar behöver.

Kött från hjortar uppfödda i hägn – den främsta ingrediensen i detta foder. Fodret är rikt på näringsämnen och energi och är en lättsmält källa till protein.

Perfekt för små raser – Den här formeln är rik på proteiner och fett, och ger den energi som aktiva vuxna hundar av små raser behöver i en liten storlek på kulan som är lätt för små munnar att tugga

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Matsmältningsstöd – Fiber från kikärter hjälper till att stödja matsmältningshälsan, medan prebiotiska fibrer från torkad cikoriarot ger bränsle till de nyttiga probiotiska bakterierna i matsmältningssystemet.

Kikärtor – kikärtor är rika på protein, mineraler och fibrer och tillför en mängd olika näringsämnen

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

I lager

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Appalachian Valley Small Breed 2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 121213 Kategori: