Taste of the Wild Pacific Stream Puppy, Salmon 2 kg

Med rökt lax för valpar

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy är ett ägg fritt foder som får allt animaliskt protein från fisk, vilket betyder att det är rikt på omega-fettsyrorna som hjälper till att hålla huden frisk och pälsen slät och glänsande. Unika smaker från rökt lax, grönsaker, baljväxter och frukter. Små foderkulor gör det enkelt för valpar att tillgodogöra sig de näringsämnen de behöver för övergripande vitalitet. På grund av de garanterade nivåerna av DHA och perfekt balanserad näring är Taste of the Wild Pacific Stream Puppy bra även för dräktiga eller digivande tikar och andra vuxna hundar som föredrar mindre foderkulor.

Hållbart uppfödd lax – Lax, den främsta ingrediensen i detta foder, ger högkvalitativt protein och omega-fettsyror för hud- och pälshälsa. För att främja hållbart fiske använder vi en blandning av vildfångad och odlad lax.

Artspecifik probiotika – Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Mindre storlek på foderkulan – mindre storlek på foderkulan gör att det är lätt för små munnar att tugga, medan den knapriga konsistensen hjälper till att hålla tänderna rena.

DHA – Denna omega-3-fettsyra, som utvinns ur laxolja, hjälper till att stödja utvecklingen av hjärnan och synen hos valpar, vilket gör den till ett viktigt tillskott i de foder som är för alla livsstadier.

Äggfritt recept* – Detta foder innehåller inga ägg eller äggprodukter, vilket kan vara lämpligt för hundar som är känsliga för ägg.

*Anläggningen där denna mat tillverkas gör också mat som kan innehålla andra ingredienser, såsom spannmål och ägg. Spårmängder av dessa ingredienser kan förekomma.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Pacific Stream Puppy, Salmon 2 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 120813 Kategori: