Taste of the Wild Lowland Creek 6,6 kg

Med rostad vaktel & rostad anka

Vaktel och anka är lättsmälta proteiner, vilket gör detta foder till ett bra val för de katter som längtar efter fågelkött. Ett spannmålsfritt kattfoder för alla livsstadier, innehåller även artspecifik probiotika för katter som ger stöd för matsmältningen och är gynnsamt för immunförsvaret. Naturliga antioxidanter från grönsaker, baljväxter och frukter för allmänt välbefinnande.

Rostad vaktel, rostad anka och kalkon med röksmak – Denna trio av flygande byte med hög smaklighet ger mycket smältbart protein och en fantastisk smak som din hund kommer att längta efter.

Artspecifik probiotika- Friska matsmältnings- och immunsystem är avgörande för ditt husdjurs allmänna hälsa. Varje foderkula av Taste of the Wild hund- och kattfoder ger 80 miljoner levande, aktiva probiotiska kulturer som hjälper till att stödja en hälsosam matsmältning och hjälper ditt husdjur att upprätthålla en aktiv livsstil.

Taurin – Denna essentiella aminosyra är fördelaktig för alla katter och hjälper till att upprätthålla ett friskt hjärta och friska ögon.

Näring i alla livsstadier – uppbyggd för att möta din katts näringsbehov under alla stadier i livet, från kattunge till seniorkatt.

Omega-fettsyrablandning – Balanserade nivåer av omega-6 och omega-3-fettsyror samverkar för att stödja frisk hud och en glänsande päls.

Antioxidanter – Baljväxter och frukter, inklusive ärtor, tomater, blåbär och hallon, ger näringsämnen som hjälper till att stödja din hunds allmänna välbefinnande, samtidigt som garanterade nivåer av zink, selen och E-vitamin stödjer immunförsvaret.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taste of the Wild Lowland Creek 6,6 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 121315 Kategori: